Keresés

WiZARD TURBO

Lapozás:
  • 1
Lapozás:
  • 1

BEMUTATKOZÁS

A WiZARD TURBO, Magyarország élen járó turbófeltöltő felújító és forgalmazó szaküzlete! Vállaljuk minden típusú (változó geometriás és elektromos vezérlésű is) és márkájú turbófeltöltő gyors és szakszerű javítását, illetve új turbó beszerzését is. 

A turbó felújításokat a legmodernebb gépparkkal, minőségi alkatrészek felhasználásával és a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyével végezzük! 

Az Ön gyors és minőségi kiszolgálása érdekében raktárról kínálunk több mint 1.000 db gyári, professzionálisan felújított turbófeltöltőt valamint 15.000 db -os alkatrészkészletet tartunk a legkiválóbb gyártók termékeiből!

Minden felújított turbófeltöltő szigorú minőség ellenőrzések után, próbapadi mérési jegyzőkönyvvel, minőségi tanúsítvánnyal, számlával és garancia füzettel, valamint részletes beépítési segédlettel kerül átadásra!

A szállítás országosan ingyenes! Igény esetén a javításra történő beszállítást is cégünk szervezi le, majd a felújított turbófeltöltőt futárszolgálattal vissza is juttatja Önnek! Mindezt díjmentesen!

A legtöbb típusú turbófeltöltőt akár már 3 órán belül is teljes körűen fel tudjuk újítani! A felújított turbókat 4 különböző tesztpadon, üzemi fordulatszámon tudjuk kiegyensúlyozni és vizsgálni, valamint 

Magyarországon jelenleg egyedülálló módon a változó geometriás turbók kalibrálását és ellenőrzését számítógép vezérelt próbapadon tudjuk elvégezni!

Vállaljuk továbbá az elektromos nyomásszabályzók digitális tesztpaddal történő vizsgálatát, valamint teljes körű felújítását vagy szükség esetén új vezérlő beszerzését.

Kérjük látogasson el weboldalunkra, ahol részletes tájékoztatást kaphat szolgáltatásainkról, illetve online katalógusunk segítségével az árakról is tájékozódhat.

Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával!

Üdvözlettel,
WiZARD TURBO