Keresés

Furgon Alkatrész Centrum

Lapozás:
Lapozás:

BEMUTATKOZÁS

2003-ban alakult meg cégünk a Natural Invest Kft, azzal a céllal, hogy a hogy a hazánkban nehezen beszerezhető Fiat és Alfa Romeo alkatrészek kereskedésével foglalkozzon.

Kezdetben a fő profilunk a jó minőségű használt, bontott alkatrészek forgalmazása volt. Ezt a különböző igények kielégítése végett, hamarosan kibővítettük az új alkatrészek széleskörű kínálatával.
2009-ben megkezdtük a Fiat gyártmányú furgonok alkatrészeinek forgalmazását. Ettől kezdve a PSA konszern összes kisteherautójának alkatrészei szerepelnek kínálatunkban. Fiat Scudo, Ducato, Peugeot Expert, Boxer, Citroen Jumper, Jumpy

Saját import révén rendszeresen érkeznek használt alkatrészek Olaszországból és Angliából.
Ezenkívül rendszeres szállítással érkeznek gyári új és kivalló minőségű utángyártott alkatrészek külföldről, az itthoni áraknál kedvezőbb áron. Külföldi partnereinknek köszönhetően olyan termékekkel tudunk szolgálni, amik a hazai piacon nem találhatóak meg. Mivel rendszeres probléma, hogy a kedvező ár nem elég, az idő tényező is számít, ennek érdekében folyamatosan próbáljuk a raktáron lévő gyári alkatrész mennyiségét is növelni, aminek köszönhetően jelenleg több ezer cikk található kínálatunkban.
Napi szállítással tudunk beszerezni kedvező áron utángyártott vízhűtőt, klímahűtőt, karosszéria elemeket, futóműalkatrészeket, stb. (nem csak Fiat modellekhez).

Cégünk postai utánvéttel és futárszolgálattal is rendelkezésére áll ügyfeleinek, hogy a lehető leggyorsabban megkapják a kívánt alkatrészt. Fontosnak tartjuk vevőink elégedettségét, ezért minden nálunk vásárolt alkatrészre garanciát vállalunk.